آغاز مذاکرات با دولت برای کم تر شدن مشکلات بخش معدن و صنایع معدنی
سه شنبه ۰۴ دی ۹۷
رئیس هیات عامل ایمیدرو: جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، برای توسعه استارتاپ ها شانس بزرگی است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو: جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، برای توسعه استارتاپ ها شانس بزرگی است.
طی نشستی که رئیس هیات عامل ایمیدرو با مدیران زنجیره فولاد داشت، در جمع فولادی ها اعلام کرد: جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، فرصتی برای توسعه استارتاپ ها می باشد. وی همچنین در ادامه گفت: اولین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، برای توسعه استارتاپ ها و شرکتهای دانش بنیان شانس بزرگی به شمار می رود. طبق گزارشات منتشر شده از ایمیدرو، خداداد غریب پور در نخستین نشست "شورای سیاست گذاری نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی صنعت فولاد" که با حضور مدیران شرکت های بزرگ زنجیره صنعت فولاد برگزار گردید، اعلام داشت که مهم ترین هدف این جشنواره و نمایشگاه، ارائه قابلیت های صنعت فولاد، مطرح کردن نیاز ها و قابلیت سازی برای احتیاجات و نیازهاست که بر پایه بومی سازی و حمایت از تولید داخلی خواهد بود و با این رویکرد، ایمیدرو از جشنواره مذکور حمایت می کند.
وی همچنین در ادامه افزود: همایش و نمایشگاه های مختلفی در بخش معدن و صنایع معدنی در طول سال برگزار می شوند که باید تقدم و تاخر آن بررسی گردد تا این جشنواره و نمایشگاه، تاثیر گذاری لازم را داشته باشد. به علاوه رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: اکنون نقشه راه معدن، طرح جامع فولاد و سیاست های ایمیدرو روی میز است و اجرای این برنامه ها در راستای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی به همفکری تشکل ها و بخش خصوصی نیازمند است.او در ادامه گفت: با بخش های مختلف دولت برای کم تر شدن مشکلات بخش معدن و صنایع معدنی، مذاکرات لازم را انجام می دهیم.
اثرگذاری صنایع معدنی هم پایه پتروشیمی ها
غریب پور اظهار داشت: صنایع و کانیهای فلزی 25 درصد بازار سرمایه را تشکیل می دهند. وی همچنین گفت: از 50 هزار میلیارد تومان سرمایه بورس، 11 هزار میلیارد تومان آن به این حوزه اختصاص دارد و 33 درصد سود بازار سرمایه به صنایع فلزی تعلق دارد و این نشان می دهد که صنایع فلزی به اندازه پتروشیمی ها تاثیرگذارند.
رفع خلاء های بخش اطلاع رسانی
در همین نشست بهرام سبحانی، رئیس هیات مدیره انجمن فولاد ایران نیز گفت: از یک سال پیش به دنبال برگزاری جشنواره ای برای به نمایش گذاشتن دستاورد ها و توانمندی های تولید کنندگان و سازندگان صنعت فولاد از فنی مهندسی تا تامین کنندگان قطعه بودهایم.وی ادامه داد: اکنون دستاورد های قابل توجهی در داخلی سازی صنعت فولاد حاصل شده که وابستگی کشور به خارج را کاهش میدهد. با این حال، اطلاع رسانی لازم در این زمینه حاصل نشده که از این رو، تلاش کردهایم با برگزاری این جشنواره خلاء اطلاعرسانی را برطرف کنیم.سبحانی بیان داشت: نرم افزاری با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی تهیه شده تا تولید کنندگان بتوانند دستاوردهای خود را در آن درج کنند.
حمایت مالی از سازندگان تجهیزات
حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: با توجه به شرایط پیش آمده، نتیجه گرفتیم با ایجاد نمایشگاه و کارِ گروهی، مشکلات را رفع کنیم. از این رو، لیست نیازمندیهای خود را در بخش های مختلف تهیه کرده ایم و قرار است آنها را در یک فراخوان عمومی اعلام کنیم.وی ادامه داد: با توجه به این نیازمندی ها، چنانچه فردی یا شرکت استارت آپی آمادگی ساخت و تامین تجهیزات مورد نیاز ما را دارد، پس از انتخاب در هیات داوری، با آن قرارداد بسته و حمایت مالی می کنیم. علاوه بر این، عظیمیان خاطر نشان کرد: امیدواریم این جشنواره طلیعه حرکتی مثبت در شرایط تحریم باشد.
گرداوری شده توسط آهن اینفو
فلزات آنلاین 4 دی 97