آیا آمریکا از تحریم نفتی ایران صرفنظر خواهد کرد؟؟
چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷
طبق توصیفات خبرگزاری رویترز، اعطای این مجوز از سوی دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا که خواستار فشار حداکثری علیه ایران شده اقدام «نادری» بوده است.
دولت آمریکا به شرکت های «بریتیش پترولیوم» و «سریکا انرژی» مجوز داده است که اداره یک میدان گازی در دریای شمال که بخشی از سهام آن متعلق به شرکت ملی نفت جمهوری اسلامی است را به دست گیرد. طبق گزارش رویترز، این مجوز به یکی از شرکت های انگلیسی به نام «سریکا انرژی» امکان خواهد داد تا فرایند انتقال مالکیت سهام شرکت بریتیش پترولیوم در میدان گازی «رام» را تکمیل کرده و سهم شرکت توتال را خریداری کند.
طبق توصیفات خبرگزاری رویترز، اعطای این مجوز از سوی دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا که خواستار فشار حداکثری علیه ایران شده اقدام «نادری» بوده است.
گفته می شود که میدان گازی «رام» که وظیفه تامین حدود 5 درصد از گاز انگلیس را بر عهده دارد، در دریای شمال و حدودا در 400 کیلومتری ساحل شهر ابردین، در شمال شرقی اسکاتلند واقع شده است. و شرکت ملی نفت ایران نیز، حدود 50 درصد سهم را در این میدان گازی داراست.
به دلیل ورود ایران به پروژه رام فعالیت شرکت ها و شهروندان خارجی در این پروژه نیازمند مجوز دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) است. این در حالی است که تحلیل گران دومین بانک بزرگ آلمانی گفته اند که دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا مواضع خود را پس از خروج از توافق هسته ای برجام را برای اجرای تحریم های بخش نفت علیه ایران نرم کرده است.
به گزارش دیگر خبرگزاری ها، بهای نفت در بازار های جهانی روز دوشنبه تحت تأثیر گزارشاتی که از آمادگی دولت ترامپ برای صدور معافیت های تحریمی برای خریداران نفتی ایران خبر میدهند افت پیدا کرده و به 83.60 دلار به ازای هر بشکه رسید. علاوه بر این، دولت ترامپ که پیش تر همزمان با اجرای تحریمهای 4 نوامبر (13 آبانماه) خواستار رساندن صادرات نفت ایران به صفر شده بود، در حال حاضر از این موضع فاصله گرفته و در آستانه صدور معافیت های تحریمی برای مشتری های نفتی ایران است. در همین حال، گزارشاتی هم از اختلافات میان مقام های ارشد کاخ سفید درباره نحوه اجرای تحریم ها علیه ایران، علیرغم فراخوانهای رئیسجمهور آمریکا برای فشار حداکثری علیه تهران دریافت می شود.
گرداوری شده توسط آهن اینفو
منبع: www.irinn.ir