کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

به گزارش آهن اینفو؛ منظور از کاهش 71 درصدی عرضه در بورس کالا، به میزان عرضه این هفته در مقایسه با هفته گذشته بر می گردد. در بازار فیزیکی بورس کالا، حدود 2 میلیون 373 هزار و 347 تن محصول فولادی عرضه شده است و این مقدار مربوط به هفته اخیر می باشد. بهتر است بدانید 42 درصد از این محصولات به فروش رسید که در حدود 996 هزار و 690 تن برآورد می شود. این در صورتی است که عرضه این محصولات در مقایسه با هفته گذشته کاهش و افت 71 درصدی را به همراه داشته است. به طوری که میزان عرضه به 5 میلیون و 800 هزار تن کاهش یافت.

علاوه بر کاهش و افت شدید در عرضه محصولات فولادی، شاهد نوسانات متعددی در قیمت محصولات پایه ای نظیر ورق سیاه، تیرآهن، میلگرد و آهن اسفنجی نیز بودیم. از این رو بهتر است بدانید محصولات ورق گرم و تیرآهن در حدود 97 و 45 درصد به فروش رفت. همچنین قیمت ورق سیاه در این بازار حدود 34 هزار و 482 تومان بود که ممکن است در هفته آتی با کاهش کمی نیز همراه باشد. این در صورتی است که محصولات میلگرد در حدود 23 درصد به فروش رسیدند، اما از طرفی دیگر با افزایش قیمت نیز همراه بود. پیش بینی ها نیز حاکی از این است که قیمت میلگرد در هفته آینده به 29 هزار و 500 تومان برسد.

با وجود این اخبار، بهتر است بدانید بازار آزاد همواره تحت تأثیر بازارهای بورس کالا قرار دارد؛ از این رو قیمت محصولات فولادی ذکر شده در بازار آزاد کمی روند صعودی داشت. به طور مثال نبشی و ناودانی که در تمام طول هفته قیمت های ثابتی داشتند، در ابتدا هفته بر اثر افزایش قیمت میلگرد، افزایش 100 تومانی داشتند. میلگرد نیز در حدود 200 تا 800 تومان افزایش قیمت داشت. همچنین جالب است بدانید قیمت پروفیل که همواره بر اثر این افزایش ها، بیشتر می شد، در اکثر طول هفته روند ثابتی داشت، اما با این حال در اواسط هفته با افزایش 200 تومانی همراه بود.

بهتر است بدانید عواملی که همواره سبب ایجاد نوسان در بازارهای بورس کالا و در نتیجه سایر بازارهای داخلی می شوند، شامل تغییرات و نوسانات جهانی برای واردات و صادرات سنگ آهن می باشند. از این رو بازار آهن آلات همواره به دنبال ایجاد تعادل از طریق به وجود آوردن توازن در واردات صادرات و کاهش چالش های ارزی با تک نرخی شدن ارز، حذف سامانه نیما و ... دارد.