کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

به گزارش آهن اینفو؛ عصر آخرین جمعه دی ماه سال 1403 ، توافقنامه جامع 20 ساله راهبردی ایران و روسیه امضا شد. در طی سفری که رئیس جمهور کشورمان دکتر پزشکیان به روسیه داشت، امضا شدن توافقی صورت گرفت که در بستر شرایط بین المللی و منطقه ای، یکی از رویدادهای مهم اقتصادی به شمار می آید. از این رو می توانیم شاهد ارتباطات عمیق تر ایران با روسیه با توجه به عضویت هر دو در سازمان همکاری پیمان بریکس و شانگهای باشیم که ابعاد اقتصادی بیشتری را در خواهد گرفت.

در واقع با این معاهده 20 ساله که توسط رئیس جمهور ایران و جمهوری فدراتیو روسیه به امضا رسید، می توان تسهیل روابط بانکی و سرمایه گذاری های مشترک، پرداخت های دو جانبه با استفاده از ارزهای ملی، ایجاد ارتباط مشترک در زمینه حمل و نقل، انرژی و ایجاد یک کریدور تسهیل شده گمرکی را تقویت کرد. این معاهده نیز شامل 47 ماده می باشد که در ادامه به شرح اختصاری هر کدام از ماده ها پرداخته ایم تا بتوانیم گستردگی آن را در تمامی جوانب و ابعاد اقتصادی شرح دهیم:

ماده شماره 16 این قرارداد راهبردی، مربوط به برقراری روابط اقتصادی میان استان های ایران و روسیه می باشد. این همکاری موجب گسترش ابعاد کامل روابط دو جانبه خواهد شد و هر دو طرف نیز بر این اساس باید شرایط مناسبی را میان استان های خود با یک دیگر برقرار کنند. از جمله این شرایط می توان به شناخت ظرفیت های اقتصادی، سرمایه گذاری استان های ایرانی و روسی، برگزاری سفرهای تجاری، نمایشگاه، گردهمایی، بازارها و ... اشاره کرد. طرف های متعاهد نیز باید از این همکاری های تجاری و اقتصادی در چهارچوب کمیسیون دائمی حمایت کنند.

ماده شماره 20 معاهده نیز به افزایش حجم تجارت در ایران و روسیه تأکید دارد؛ به طوری که طرف های متعاهد باید یک سری شرایط را برای توسعه همکاری میان مؤسسات اعتباری دو کشور ایجاد نمایند. این شرایط نیز باید با در نظر گرفتن اسناد حقوقی بین المللی برای جلوگیری از پول شویی و تأمین مالی تروریسم که هر دو متعاهد عضو آن ها می باشند، ایجاد گردد.

از این رو می توانند از ابزارهای تأمین مالی تجارت، افزایش ظرفیت سرمایه گذاری و گسترش سرمایه گذاری هایی که میان اشخاص حقیقی صورت می گیرد، توسعه پروژه های حمایت مشترک از صادرات و ... استفاده کنند. یکی دیگر از بندهای ماده 20 نیز مربوط به گسترش همکاری ایران و روسیه با مناطق اقتصادی ویژه و آزاد در جهت توسعه تجارت و تشویق سرمایه گذاران می باشد. اعلام آمادگی ایران و روسیه برای توسعه همکاری های سودآور نظیر استخراج و فراوری طلا، الماس، برلیان و سایر جواهرات از دیگر بندهای این ماده است.

بر اساس ماده 18 این قرارداد بهتر است بدانید ایران و روسیه باید مساعد به تأمین مالی زیر ساخت ها، به وجود آوردن مزیت های رقابتی اقتصادی، توسعه همکاری های تجاری و صنعتی، بهبود ساز و کارهای تجارت و مشاغل مختلف، همکاری در امور بانکی، تأمین کالا و خدمات مورد نیاز هر دو طرف، اطلاعات و محصولات حاصل از فعالیت های فکری باشند. آن ها باید در این راستا سرمایه گذاری های مشترکی در اقتصاد دولت های ثالث داشته و نشست هایی را نیز در چهارچوب ساز و کارهای تخصصی چند جانبه برگزار نمایند.

ماده 21 قرارداد 20 ساله جامع نیز مربوط به همکاری های حوزه حمل و نقل می باشد. به طوری که طرف های متعاهد باید ابتدا توانایی ها و ظرفیت های طرف مقابل را در نظر گرفته و با توجه به آن همکاری های لازم را برای حمل و نقل محصولات بر اساس سودآوری بیشتر انجام دهند. البته این حمل و نقل، برای جا به جایی مسافران دو کشور نیز صدق می کند و طرف های متعاهد باید حجم انتقال را با استفاده از زیر ساخت های جاده ای و مرزی فراهم کنند.

یکی از بندهای ماده 21 این قرارداد نیز مربوط به توسعه کریدورهای حمل و نقل بین المللی میان ایران و فدراسیون روسیه می باشد. این موضوع به خصوص در ارتباط با کریدور بین المللی حمل و نقل شمال-جنوب حائز اهمیت می باشد و همکاری آن شامل انتقال کالا با مبدأ یکی از طرفین متعاهد در بازارهای دولت های ثالث می باشد. آن ها باید شرایط مساعدی را برای حمل و نقل یکپارچه از طریق این کریدورهای حمل و نقل به صورت دو جانبه و ترانزیتی فراهم نمایند. از این رو به کارگیری پیشرفت های نوین با استفاده از سامانه های حمل و نقل دیجیتال در دستور اجرا قرار خواهد گرفت.

ماده 22 معاهده 20 ساله نیز به همکاری طرفین در زمینه منابع انرژی نظیر نفت و گاز اختصاص یافته است؛ به طوری که اصول برابری و سودمندی هر دو طرف معیار و ملاک قرار خواهد گرفت و از این رو طرفین متعاهد باید فعالیت هایی را در راستای افزایش امنیت منابع انرژی و سوخت طرف مقابل و استفاده بهینه از این منابع انجام دهند. این فعالیت ها نیز می توانند شامل مساعدت شرکت ها و سازمان های ایرانی و روسی در زمینه سوخت و انرژی، گسترش همکاری در عرضه انرژی، عملیات سوآپ، تشویق سرمایه گذاری در چهارچوب همکاری دو جانبه، پروژه های زیر بنایی مهم در انرژی جهانی و منطقه ای و ... باشند.

احداث تأسیساتی برای انرژی هسته ای نیز در ماده 23 این قرارداد آورده شده و بر اساس آن ایران و روسیه باید برنامه ریزی هایی را در جهت توسعه و گسترش روابط بلند مدت و سودمند برای هر دو طرف انجام دهند. دقت داشته باشید این برنامه ریزی ها نیز باید برای اجرای پروژه های مشترک در زمینه استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی نظیر احداث تأسیسات انرژی هسته ای باشند.

جالب است بدانید قرارداد 20 ساله جامع میان ایران و روسیه در بند 24 به همکاری های مربوط به زمینه کشاورزی، شیلات، حفاظت و قرنطینه از گیاهان، تولید بذر و دامپزشکی نیز اشاره دارد. به طوری که این فعالیت ها در جهت افزایش تجارت و دسترسی متقابل به محصولات هر دو طرف انجام شده و سبب توسعه بازارهای دولت های ثالث خواهد شد.

ماده 26 نیز به همکاری طرفین در زمینه سیاست ضد انحصاری و گسترش آن با هدف پیشبرد رقابت منصفانه در بازارهای ملی و ارتقای سطح رفاه مردم اشاره می کند.

ایجاد کریدور تسهیل شده گمرکی و شناسایی برنامه های فعالان اقتصادی مجاز توسط هر دو طرف برای تشویق به وجود آمدن زنجیره های امن تأمین کالا و تبادل گمرکی از فعالیت های تأیید شده ماده 25 این توافقنامه می باشد.

روابط گردشگری ایران و روسیه نیز مورد بررسی قرار گرفته اند و بر اساس ماده 35 این معاهده باید گفت طرفین قرارداد باید اقدامات گسترده ای را در بخش های دولتی و خصوصی در جهت ترویج هنر، صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری برای آگاهی بیشتر مردم ایران و روسیه به غنای اجتماعی، فرهنگی و دیگر جاذبه ها انجام دهند.

ماده 27 نیز به موضوعاتی نظیر شناسایی استانداردها، گواهی های انطباق، نتایج تست ها، تبادل تجربیات و پیشرفت های نوین در زمینه تأمین همسانی اندازه گیری، آموزش کارشناسان و ... اشاره دارد.

حفاظت از محیط زیست با استفاده از تبادل تجربیات در استفاده از منابع طبیعی نیز موضوعی است که در ماده 29 مورد بررسی قرار گرفته است.

و در نهایت ماده 40 این معاهده میان ایران و روسیه به تسهیل طرف های متعاهد همکاری در زمینه تبادل نظر و تجربه در زمینه مدیریت منابع آبی تأکید دارد.