رشد ۳۷ هزار و ۶۹۰ واحدی شاخص بورس
به گزارش آهن اینفو، امروز صبح شاخص بورس تهران با صعودی آغاز شد و در پایان معاملات با رشد بیش از ۳۷ هزار و ۶۹۰ واحدی، به رقم دو میلیون و ۵۱۸ هزار واحدی رسید. ارزش معاملات روزانه بیش از ۱۷ هزار و ۴۲۸ میلیارد تومان بود و ارزش بازار به ۹ هزار و ۳۱۰ هزار میلیارد تومان رسید. شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۲۰۴۳۴ واحدی به رقم ۸۴۵ هزار و ۵۲۷ واحد رسید.
یکی از روشهای اصلی و مهم در تحلیل شرایط بازار تحلیل بنیادی نمادهای با ارزش در بورس، بررسی ارزش معاملات روزانه آن نماد است. هر چقدر که ارزش معاملات یک نماد در روند مثبت یا منفی بیشتر باشد، آن نماد مورد توجه ویژه فعالان بازار سرمایه قرار میگیرد. همچنین، نمادهایی که در صف فروش و خرید قرار دارند، نشان دهنده پیشرونده بودن یا اصلاح قیمتی آن نماد است و میتواند مورد توجه قرار گیرد. البته برای تحلیل دقیق و ریزتر، موارد بنیادی و تکنیکال یک سهم مانند ترازنامه و نمودار نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.
معرفی کامل ورق اسیدشوییst33 و st37 و sw22 |
تحلیل بنیادی یکی از روشهای مهم و پرکاربرد برای بررسی شرایط بازار است. این روش بر اساس عوامل اقتصادی و مالی که بر روی شرکتها و بازار تأثیر میگذارند، ارزیابی میکند که آیا یک شرکت و نماد در بورس ارزش افزوده دارد یا خیر که اگر فاقد ان باشد امکان سرمایه گذاری در آن نیست و ریسک بالایی دارد..
لازم به ذکر است که عواملی مانند سودآوری، رشد درآمد، ترازنامه، نقدینگی، ریسک و سایر عوامل مالی و اقتصادی شرکت، در تحلیل بنیادی مورد بررسی قرار میگیرند.همچنین، تحلیل تکنیکال نیز یکی دیگر از روشهای مهم و پرکاربرد برای تحلیل بازار سرمایه است. در این روش، نمودارهای قیمتی و حجم معاملات نمادها و شاخصهای بورس بررسی شده و الگوهای قیمتی و گرافیکی مشخصی برای تحلیل شرایط بازار استخراج میشوند.
در کل، برای تحلیل دقیق و جامع شرایط بازار، استفاده از هر دو روش تحلیل بنیادی و تکنیکال به صورت ترکیبی میتواند مفید واقع شود.
شاخص بورس به عنوان یکی از شاخصهای اصلی بازار سرمایه، میتواند تأثیر قابل توجهی بر روی قیمت ورقهای فولادی مانند قیمت ورق گالوانیزه داشته باشد. زیرا با توجه به تقاضای بازار برای سرمایهگذاری در بورس، قیمت و نرخ تغییرات شاخص بورس ممکن است تأثیر مستقیمی بر رویانواع محصولات فولادی داشته باشد. البته این تأثیر به صورت مستقیم و قطعی نیست و به عوامل دیگری مانند عرضه و تقاضا، تحریمهای اقتصادی و سیاستهای داخلی و خارجی کشور نیز وابسته است که در اینده به تمام آن ها می پردازیم.