کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

یکی از ابزارهای انتقال کالا در سیستم حمل و نقل کانتینر می باشد که استحکام بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مانند آب و رطوبت دارد. این محصول اغلب برای نقل و انتقالات دریایی و آبی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه مطالب با انواع، مزایا، کاربرد، ویژگی ها و در کل معرفی کانتینر ها آشنا خواهیم شد. مجموعه آهن اینفو یکی شرکت های مهم در زمینه عرضه و فروش انواع محصولات فولادی می باشد. شما می توانید قبل از ثبت سفارش برای هر محصول اطلاعات کلی و مهم آن را از طریق کارشناسان فروش آهن اینفو دریافت نمایید.

معرفی کانتینر

برای معرفی کانتینر باید گفت استفاده نکردن از آن غیر ممکن است؛ زیرا یکی از محصولات جدا ناپذیر در صنعت حمل و نقل می باشد. این محصولات تحت عنوان کشتی های کانتینری انواع کالاها را از نقطه ای به نقطه دیگر جا به جا می کنند. تولید آن ها به وسیله ورق های گالوانیزه، کرکره ای و رنگی انجام می شود و ابعاد و اندازه های استانداردی دارند؛ در نتیجه قیمت ورق گالوانیزه و ... در نرخ تمام شده آن ها تأثیر گذار می باشد.

لازم به ذکر است که اگر از یک ورق فولادی با کیفیت و قیمت بالا برای تولید کانتینرها استفاده شود، کیفیت و دوام بیشتری خواهند داشت. به طور مثال در صورت استفاده از ورق رنگی، نرخ کلی آن ها بر اساس قیمت ورق رنگی متغیر خواهد بود.

کانتینر ها در مقابل آب کاملاً نفوذ ناپذیر هستند و به علت داشتن یک فضای محکم، گنجایش بالایی برای نقل و انتقالات محصولات دارند. آن ها بسته به نوع کالاها یا خدمات مورد نیاز، ممکن است از لحاظ ابعاد، ساختار و مواد سازنده با یک دیگر متفاوت باشند.


ورق گالوانیزه چیست؟ کاربرد و بهترین مزایای آن

ویژگی های مهم یک کانتینر

از مهم ترین مشخصات یک کانتینر مناسب برای حمل و نقل می توان موارد زیر را بیان کرد:

باید استحکام و امنیت بالایی برای کانال‌ های حمل ‌و نقل داشته ‌باشد.

دارای گنجایش بالایی باشد و امکان بارگیری حجم زیادی از کالاها را به صورت هم زمان را فراهم کند.

طراحی آن باید به گونه ای باشد که عملیات حمل، بارگیری و تخلیه بار را به سرعت انجام دهد.

باید متناسب با جایگاه، نیاز و نوع کالا تولید شود.

در یک کانتینر خوب، امکان ایجاد هماهنگی بین گنجایش کانتینر و میزان بار باید وجود داشته باشد.

انواع کانتینرها و کاربرد آن ها

ساخت و عرضه کانتینرها باید بر اساس اصول و استانداردهای بین المللی ساخت مانند ابعاد و اندازه، میزان تحمل وزن، روش تولید، نوع عناصر آلیاژی تشکیل دهنده و ... باشد. شرکت آهن اینفو در تلاش برای تحقیقات کافی در مورد آن ها می باشد تا بتواند بهترین نوع و کیفیت آن را در اختیار خریداران عزیز قرار دهد. کانتینرها در ابعاد و اشکال متفاوتی طراحی و تولید می شوند. هر کدام از انواع کانتینرها، کاربرد های مخصوص به خود را دارند. در ادامه توضیحاتی در مورد هر کدام از آن ها خواهیم داد:


ورق فولادی کرکره ای نورد سرد؛ روش تولید و کاربردها

کانتینر روباز

این کانتینر همان طور که از اسم آن پیداست فاقد سقف می باشد. استفاده از آن برای حمل و نقل محصولاتی کاربرد دارد که ارتفاع زیادی دارند. برای جلوگیری از آسیب های احتمالی، بر روی محصول پارچه های برزنتی محافظ کشیده می شود.

کانتینر یخچالی

همان طور که از اسم این نوع از کانتینر مشخص است، مجهز به یک سیستم خنک کننده قوی می باشد که اغلب برای کالاهای سفارشی، خوراکی و محصولاتی که باید در جای خنک نگه داری شوند (نظیر مرغ، گوشت، سبزیجات، میوه ها و...) استفاده می شود. درجه بندی این سیستم بر طبق محصول دریافت شده، تغییر خواهد کرد.

کانتینر ۲۰ فوت

کانتینر 20 فوت که تحت عنوان کانکس نیز شناخته می شود، معمولاً جهت حمل و نقل کالاها کاربردی ندارد. این محصول به علت نوع ساخت آن در منازل مسکونی یا فروشگاه ها استفاده می شود.

کانتینر ۴۰ فوت

حمل و نقل کالاهایی که نیاز به گنجایش بالا دارند، به وسیله کانتینر 40 فوت امکان پذیر می باشد. این محصول به شاغلین اجازه بارگیری یکپارچه را می دهد و استفاده از آن برای تاجرها توجیح اقتصادی دارد. سرعت بارگیری در استفاده از آن افزایش یافته و به همین دلیل در اغلب نقل و انتقالات دریایی، زمینی و هوایی کاربرد دارد.

کانتینر عایق ‌دار

جهت جا به جایی برخی محصولات از یک کشور به کشور دیگر، از این نوع کانتینر استفاده می شود. کانتینرهای عایق دار دارای عایق حرارتی و مقاومتی بالایی هستند و اغلب و انتقالات دریایی استفاده می شوند. محصولاتی که با استفاده از این کانتینر ها منتقل می شوند؛ خصوصاً کالاهای الکتریکی، از رطوبت و نفوذ آب در امان هستند.

کانتینرهای مکعبی

ساختار این کانتینرها شباهت زیادی به انواع معمولی دارد، اما تفاوت آن ها در ارتفاع مشهود می باشد. این محصولات ظرفیت بالایی دارند و ابعاد آن ها در حدود 40 و برخی اوقات 45 اینچ می باشد. 

کانتینر دو درب

این کانتینرها تحت عنوان کانتینر تونلی شناخته می شوند. آن ها برای بارگیری و تخلیه سریع بسیار مناسب می باشند. آن ها فضای گسترده تری را برای محصولاتی مانند آهن و فولاد ایجاد می کنند. هر دو درب آن ها برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت مناسب می باشد و محافظت محصولات را در مقابل عناصر محیطی تضمین می کنند.

کانتینر مخصوص

ابعاد و شکل این کانتینرها دلخواه و متفاوت است و اغلب مجموعه های حمل و نقل از آن ها استفاده نمی کنند؛ زیرا تولید و انتقال ان ها با هزینه گزافی همراه است. با این حال جهت بارهای ضروری استفاده می شوند.

مخازن ISO

مخازن ISO کانتینرهای ذخیره ‌سازی نامیده می شوند که جهت نگهداری مایعات ساخته می شوند. همچنین ممکن است جهت نگهداری کالاهای خشک مانند شکر نیز کاربرد داشته باشند؛ اما بیشتر آن‌ها برای جا به‌ جایی مایعات استفاده می شوند و ضد خوردگی می باشند.

کانتینرهای نیمه ‌ارتفاع

کاربرد این کانتینرها در حمل و نقل محموله های سنگین و متراکم مانند زغال سنگ و... می باشد؛ از این جهت در صنعت معدن بیشتر استفاده می شوند و از جمله بهترین گزینه ها برای صادرات می باشند.

مرکز ثقل پایین این محصولات سبب کاربرد بی شمار آن ها برای محموله های سنگین شده است. استحکام آن ها به اندازه ای می باشد که در محیط های صنعتی و در مقابل حرارت بالا دوام می آورند.

استفاده از کانتینر چه مزیت هایی دارد؟

نقل و انتقالات کالا با استفاده از کانتینر، مزیت های مهم و پر سودی در مقایسه با دیگر وسایل حمل بار دارد. مهم‌ ترین مزیت های استفاده از این محصول به شرح زیر می باشد:

در امان ماندن محصول مورد نظر از شکستگی یا سرقت

پایین بودن هزینه این فرایند نسبت به دیگر روش‌ های نقل و انتقال

بالا بودن سرعت بارگیری و تخلیه

یکپارچه بودن فرآیند بارگیری به وسیله کانتینرها

زیاد بودن گنجایش کانتینرها

امکان بیمه کردن کالاهای انتقال داده شده

به ‌روز شدن مراحل و جایگزینی روش‌ های نوین به‌ جای روش ‌های سنتی

کاهش هزینه‌ های مربوط به بارگیری، تخلیه و بسته ‌بندی کالا

طی کردن روند سفارش و تحویل به مشتری بدون دخالت واسطه

معایب استفاده از کانتینر در حمل ‌و ‌نقل چیست؟

با این که استفاده از کانتینرها با مزیت های زیادی همراه است؛ اما لازم است در مورد عیوب آن ها نیز اطلاعاتی داشته باشید:

کالای مورد نظر نباید وزنی کمتر از درصد تحمل‌ وزن کنترل شده کانتینر داشته باشد، در صورت رعایت نکردن این موضوع خسارات زیادی به هر دو طرف اعمال می شود. 

برای سهولت بهتر است انتقال کالا دو طرفه باشد؛ زیرا اگر کانتینر پس از برگشت از مقصد خالی باشد، باید برای آن نیز هزینه کرد.

برای جا به ‌جایی کانتینر باید امکانات مخصوص مانند جرثقیل وجود داشته باشد.

مراحل ساخت کانتینر

1- ساخت کانتینر با استفاده از ورق های فولادی انجام می شود. کفی این محصول از ورق فولادی محکم و با دوام نیز ساخته می شود؛ زیرا باید در مقابل آب و رطوبت، نفوذ ناپذیر باشد. 

2- روند تولید آن در ابتدا با برش زدن ورق های فولادی انجام می شود که اندازه های استانداردی دارند و توسط دستگاه های مخصوص پرس تحت فشار قرار داده می شوند. از این رو به فرم سفارش داده شده می رسند. 

3- ورق ها عموماً به صورت کرکره ‌‎ای فرم داده می شوند تا مقاومت و استحکام آن ‌ها بالاتر باشد.

4- پس از آن باید ساخت اسکلت کانتینر را طبق نقشه انجام شود و سایر ورق‎ های فولادی گالوانیزه را به اسکلت اصلی جوش دهند. آلیاژهای استفاده شده در تولید این کالا ضد زنگ و مناسب برای حمل‌ و ‌نقل دریایی می باشد.

5- در این مرحله محل جوش‌ ها و اتصالات را به وسیله پوشش ضد ‌زنگ رنگ‌ آمیزی می ‌کنند.

6- در پایان کانتینرهای تولید‎ شده جهت مصارف مورد نیاز عرضه می شوند.


ورق رنگی چیست؟

کانتینر با کانکس چه تفاوتی دارد؟

ممکن است این دو محصول از لحاظ ظاهر شبیه به هم باشند، اما در واقع کانتینر برای حمل و نقل محصولات استفاده می شود. این محصول از یک لایه ورق رنگی گالوانیزه فرم داده شده ساخته می شود؛ در صورتی که کانکس ها بیشتر برای نگهداری مواد یا استفاده افراد کاربرد دارند. آن ها دارای در، پنجره، سیستم تهویه، سرویس بهداشتی، اتاق خواب و آشپزخانه هستند. ابعاد آن ها دلخواه و متنوع می باشد، اما ابعاد کانتینرها بر اساس استاندارد جهانی می باشد.

جمع بندی

کانتینرها برای حمل و نقل انواع محصولات استفاده می شوند و انواع مختلفی دارند. هر کدام از آن ها برای دسته بندی مختلفی کاربرد دارد. بدنه و کف آن ها از ورق های فولادی مانند گالوانیزه و کرکره ای ساخته می شود تا مقاومت خوبی در برابر ضربه، رطوبت و ... داشته باشد. ورق های فولادی دیگر مانند ورق روغنی نیز توسط شرکت آهن اینفو عرضه خواهند شد. جهت اطلاع از قیمت ورق روغنی می توانید به صفحه جداول محصولات وب سایت آهن اینفو مراجعه کنید.