کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

همان طور که می دانید امروزه پروفیل های Z  کاربردهای بسیار زیادی را در صنعت ساخت و ساز و سایر مصارف عمومی و صنعتی به خود اختصاص داده اند. این فلزات از طریق فرم دهی ورق های فولادی تولید شده و وزن آن ها وابسته به مواد اولیه مورد استفاده در ساخت آن ها می باشد. ابعاد پروفیل Z نیز در قالب پارامترهای ضخامت، طول و عرض تعیین شده و همگی آن ها در وزن محصول اثرگذار می باشند.

برای بررسی وزن پروفیل های زد پرلین بهتر است بدانید این محصول تحت سایزهایی نظیر Z16، Z18، Z20 و Z22 تولید می شوند و هر کدام خواص، ابعاد و کاربردهای خود را دارند. وزن پروفیل Z بسته به این استانداردهای سایزی با طول یک متری از 85/4 کیلوگرم تا 10 کیلوگرم متغیر می باشد. در ادامه مطلب جدول وزنی پروفیل Z برای خریداران این محصول آورده شده تا با استفاده از جایگذاری پارامتر های ابعاد، وزن و در نهایت قیمت محصول مد نظر خود را محاسبه نمایند.

جدول وزن پروفیل Z

جدول وزن پروفیل Z به شرح زیر است و هر شخص به راحتی می تواند با جایگذاری پارامترهای ضخامت و شماره پروفیل وزن محصول مد نظر را به دست آورد:

نحوه محاسبه وزن پروفیل Z

استفاده از پروفیل های Z  کمک بسیار زیادی به حذف اجزای اضافی پروژه های ساخت و ساز و همچنین افزایش استحکام سازه ها کرده است؛ از این رو محاسبه وزن این محصول برای خریداران از اهمیت بسیاری برخوردار است. همچنین بهتر است بدانید در صورت استفاده از ورق سیاه برای ساخت پروفیل Z محصول نهایی طبیعتاً از وزن بیشتری برخوردار است. با این وجود در برخی مواقع خصوصاً مناطق معتدل و مرطوب بهتر است از پروفیل های زد پرلین با جنس گالوانیزه استفاده کرد که با داشتن پوشش روی از مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی برخوردار باشند.

نحوه محاسبه وزن این محصول نیز از دو طریق جداول وزنی و فرمول امکان پذیر می باشد. جدول وزنی پروفیل Z پیش تر برای شما قرار داده شد و فرمول آن زیر به شرح زیر است:

۱۰۰۰ / ضخامت (میلی متر) * عرض (سانتی متر) * طول (سانتی متر) * چگالی = وزن پروفیل زد (کیلوگرم)

ابعاد و طول پروفیل Z


ابعاد پروفیل Z همان طور که اشاره شد، شامل پارامترهای طول، ضخامت و عرض می باشد. ابعاد این محصولات با توجه به محدودیتی که دارند برای هر کدام از خریداران توسط کارخانه تولید کننده قابل شخصی سازی هستند. با این وجود رایج ترین ابعاد در نظر گرفته شده برای پروفیل Z به شرح زیر هستند:

  • حداکثر بال پروفیل زد پرلین حدود 100 میلی متر است.
  • بیشترین جان پروفیل Z 400 میلی متر می باشد.
  • و در نهایت بیشترین طول این محصولات حداکثر به 16 هزار میلی متر می رسد.

ابعاد بال پروفیل Z

جالب است بدانید بال پروفیل Z قسمت از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که شامل پارامترهای سایز بال بالا، سایز لبه بالایی، سایز بال اصلی، سایز لبه پایین و فاصله میان بال پایین و بالا هستند. هر کدام از این موارد بسته به سایر ابعاد پروفیل زد و نوع پروژه مورد استفاده انتخاب شده و ابعاد آن ها به ترتیب موارد گفته شده به شرح زیر است:

  • A نماد سایز بال بالا بوده و ابعاد آن از 50 تا 100 میلی متر متغیر است.
  • C1 نشان دهنده سایز لبه بالایی بوده و ابعاد آن از 15 تا 30 میلی متر متغیر می باشد.
  • C2 نماد سایز لبه پایینی بوده و ابعاد آن در محدوده 15 تا 30 میلی متر قرار دارد.
  • B نشان سایز بال می باشد و ابعاد آن از 50 تا 100 میلی متر قابل تغییر است.
  • H نیز نماد فاصله میان بال بالا و پایین بوده و اندازه آن در محدوده 100 تا 400 میلی متری قرار دارد.

جمع بندی

در پایان باید گفت وزن پروفیل Z برای مهندسان و پیمانکاران سازه ها و قطعات مختلف به خصوص در ساختمان سازی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد؛ زیرا قیمت محصولات و مقاطع فولادی بر اساس وزن آن ها تعیین می شود و در نهایت بر هزینه تمام شده پروژه تأثیر خواهد داشت. از طرفی دیگر وزن مقاطع فولادی نظیر زد پرلین در وزن کلی سازه و استحکام آن در برابر بارهای مرده و زنده مؤثر بوده و این موضوع در نهایت میزان امنیت و مقاومت سازه در چندین سال آینده آن را تعیین خواهد کرد.

به همین علت در این مطلب به بررسی وزن پروفیل Z از طریق جدول وزن، فرمول محاسبه و همچنین شرح ابعاد کلی آن پرداختیم تا خریداران پیش از خرید از ابعاد اصلی و محدودیت های پروفیل زد پرلین برای خرید مطلع باشند و در نهایت با اطمینان کامل از طریق یک مرکز تولیدی بازرگانی معتبر سفارش خود را ثبت نمایند. پیشنهاد می شود همیشه خرید مقاطع فولادی را از طریق یک مرکز فروش معتبر و با مشورت مهندسان سازه انجام دهید.