کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

امروزه پروفیل ها از جمله مهم ترین اجزای پروژه های ساختمانی و قطعه سازی به شمار می آیند و در دو نوع باز و بسته از نظر سطح ظاهری تقسیم بندی می شوند. حال این مقاطع پرکاربرد در اصطلاح بازار پروفیل مبلی نامیده می شوند؛ البته این موضوع در صورتی است که برای ساخت این محصولات از ورق های فولادی و استیل با ضخامت کمتر از 2 میلی متر استفاده شود.

در واقع دسته ای از پروفیل های سبک، با نام پروفیل مبلی شناخته شده و تنوع زیادی از نظر کاربرد و سطح ظاهری دارند. به کارگیری این مقاطع در ساخت مبلمان اداری و شهری نیز سبب شده تا به پروفیل های مبلی شهرت داشته باشند. خصوصیات بی نظیر این مقاطع نیز منجر شده تا آن ها جایگاه بسیار خوبی را در بازار لوله و پروفیل به خود اختصاص دهند؛ از این رو در ادامه به بررسی جزئیات پروفیل های مبلی در کشور پرداخته ایم.

مشخصات پروفیل مبلی

همان طور که می دانید جنس پروفیل، نقش مهمی در سطح ظاهری و خواص آن در نهایت دارد؛ از این رو باید گفت پروفیل های مبلی بنا بر این که از چه جنسی ساخته شوند، ممکن است سطحی زبر، درخشان، نرم یا براق را به خود اختصاص دهند. با این وجود در صورتی که از ورق های روغنی، آلومینیوم و گالوانیزه در ساخت آن ها استفاده شود، ظاهری درخشنده، براق و البته مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی را به خود اختصاص می دهند.

در واقع ترکیبات شیمیایی پروفیل تعیین کننده خواص این محصول می باشد؛ به طور مثال زمانی که در ترکیبات شیمیایی ورق های فولادی، منگنز اضافه شود، سختی و مقاومت کششی محصول نهایی بیشتر خواهد شد. لازم به ذکر است در صورتی که پروفیل های مبلی در نوع بسته یا به اصطلاح قوطی تولید شوند، دارای کاربردهای به سزایی هستند و در سه جنس اصلی سیاه، گالوانیزه و آلومینیومی تولید و عرضه می گردند.

فرآیند تولید پروفیل مبلی


به صورت کلی برای تولید پروفیل های مبلی سه روش اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. در ابتدایی ترین روش، ورق های فولادی مد نظر با استفاده از دستگاه برش مخصوص، به شکل تسمه ها و نوارهای فولادی برش داده شده تا وارد دستگاه فرمینگ شوند. فرم دهی این ورق ها به صورت لوله در اندازه های مشخص و متناسب با سطح مقطع صورت گرفته و به این ترتیب دو سر پروفیل به یک دیگر جوش می خورد. لازم به ذکر است سطح مقطع محصول در این روش به صورت مربعی یا مستطیلی تعیین می شود.

روش دوم برای ساخت پروفیل نیز در ابتدا مانند روش قبلی بوده و ابتدا باید تسمه های به دست آمده از ورق ها را با استفاده از دستگاه های فرمینگ، خم کنند. این عملیات سبب به وجود آمدن گوشه ها و لبه های اصلی سطح مقطع شده؛ از این رو باید آن ها را به یک دیگر جوش دهند تا پروفیل مبلی تولید شود.

روش سوم نیز کاملاً متفاوت از دو فرآیند قبلی می باشد؛ به طوری که برشکاری ورق های مخصوص ابتدا صورت گرفته و سپس با جوش خوردن لبه ها به یک دیگر پروفیل مبلی تولید می شود. بهتر است بدانید بالا رفتن مقاومت خمشی بر اثر کشش سطحی از مزیت هایی است که برای پروفیل های مبلی به وجود خواهد آمد. قیمت پروفیل مبلی نیز با استفاده از هر کدام این روش ها متغیر بوده و بستگی به ضخامت و وزن نهایی محصول متغیر می باشد.

حتما بخوانید:پروفیل چیست(بررسی ابعاد و انواع آن)

انواع پروفیل مبلی

همان طور که اشاره شد، پروفیل های مبلی انواع مختلفی از نظر سطح ظاهری، سطح مقطع، کاربرد و جنس یا متریال اولیه دارند. از این رو در ادامه مهم ترین پروفیل های مبلی با سه متریال اصلی مورد بررسی قرار گرفته اند تا در زمان خرید بدانید چه محصولی برای کاربرد مد نظر شما مناسب تر است:

با ورق سیاه

جنس محصول از عوامل تعیین کننده روش تولید و نحوه جوش کاری پروفیل های مبلی به شمار می آید. ورق سیاه نیز یکی از ابتدایی ترین ورق های فولادی با قیمت مقرون به صرفه، سطحی زبر و البته مقاومت عالی در برابر ضربه و فشار به شمار می آید. از این رو پروفیل مبلی ساخته شده با این روش ممکن است باز یا بسته باشد و در نتیجه کاربردهای صنعتی تر و بزرگ تری را به خود اختصاص می دهد. از سوی دیگر نرخ محصولات مختلف مانند قیمت پروفیل Z که با استفاده از ورق سیاه ساخته می شود، مقرون به صرفه تر می باشد؛ زیرا سطح آن درخشنده نیست و بیشتر از نظر ساختاری حائز اهمیت است.

با ورق گالوانیزه

زمانی که از ورق گالوانیزه برای ساخت پروفیل های مبلی استفاده شود، به اصطلاح قوطی ها یا پروفیل گالوانیزه تولید می شوند؛ از این رو بهتر است بدانید استفاده از این ورق سبب افزایش مقاومت پروفیل مبلی در برابر خوردگی، زنگ زدگی، رطوبت و اکسیداسیون خواهد شد. قابلیت های انعطاف پذیری، جوش پذیری و رنگ آمیزی نیز از سایر ویژگی هایی هستند که سبب اهمیت خرید پروفیل گالوانیزه به خصوص برای افرادی شده اند که قصد به کارگیری پروفیل ها را در نما داخلی و خارجی ساختمان دارند. همچنین از پروفیل های مبلی گالوانیزه در مناطق جغرافیایی معتدل و مرطوب بسیار استفاده می شود.

با ورق آلومینیوم

ورق های آلومینیوم از دیگر محصولاتی هستند که از قدیم تا به حال کاربردهای به سزایی را در زندگی روزمره ما و صنایع مختلف به خود اختصاص داده اند. از این رو پروفیل های مبلی با استفاده از آلومینیوم نیز قابل تولید می باشند؛ زیرا امکان فرم دهی این محصول به اشکال مختلف امکان پذیر می باشد و علاوه بر آن در برابر اکسایش مقاومت بسیار بالایی دارد. درخشان و براق بودن سطح از سایر مشخصات پروفیل آلومینیومی به شمار می آید.

کاربرد پروفیل مبلی


کاربرد پروفیل های مبلی بسته به این که از چه نوعی باشند، متغیر است، اما با این وجود در دو دسته اصلی درز دار و بدون درز از نوع قوطی قرار می گیرند. پروفیل های بدون درز، قطر و ضخامت ناچیزی دارند، اما در برابر فشارهای زیاد و خارجی، مقاومت بیشتری را به خود نسبت به پروفیل های درز دار اختصاص می دهند. علاوه بر این پروفیل های درز دار، نسبت به انواع بدون درز سنگین تر هستند. حال در ادامه قصد بررسی مهم ترین کاربردهای پروفیل های مبلی را در صنعت داریم:

  • قطعات صنایع خودروسازی و لوازم خانگی
  • ساختمان سازی
  • پروفیل درب و پنجره
  • نگهدارنده های مخصوص
  • تابلوهای تبلیغاتی
  • ساخت موتور سیکلت و دوچرخه
  • تولید کانتینرهای مخصوص حمل، کانکس ها
  • مخازن نگهدارنده
  • هوافضا
  • مبلمان اداری و نیمه راحتی
  • فرفورژه، موارد تزئینی مانند پایه گلدان های فلزی و ...

مزایای پروفیل مبلی


مهم ترین ویژگی ها و مزیت هایی که برای پروفیل های سبک و مبلی می توان در نظر گرفت، شامل موارد زیر می باشد. با این وجود توجه داشته باشید متریال اولیه تأثیر به سزایی در خواص و مزایای پروفیل ها خواهد داشت. به طور مثال مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی با استفاده از ورق های گالوانیزه و آلومینیومی برای پروفیل مبلی به وجود خواهد آمد. سایر مزایای این مقاطع نیز به شرح زیر هستند:

  • قابلیت جوش پذیری
  • انعطاف پذیری بالا
  • سطح ظاهری نرم و درخشان
  • امکان به کارگیری در مقاطع بزرگ و کوچک
  • سبکی وزن و در نتیجه کاهش وزن قطعه
  • دقت بالا در لبه ها
  • قابلیت آبکاری و رنگ آمیزی
  • زیبایی و ظرافت منحصر به فرد
  • ضد اکسید
  • مقاومت به خستگی و سایش

حتما بخوانید: جوشکاری پروفیل سبک

ابعاد پروفیل مبلی

پروفیل های مبلی بسته به باز یا بسته بودن، درزدار یا بدون درز بودن، ابعاد و اندازه ها و در نتیجه وزن های متفاوتی را به خود اختصاص می دهند. به طور مثال وزن یک پروفیل مبلی بسته با سطح مقطع مربعی، ابعاد 10*10 و ضخامت 5/1 میلی در حدود 8/2 کیلوگرم می باشد. با این وجود به صورت کلی پروفیل مبلی در بازه ضخامتی 7/0، 9/0، 1، 25/1 و 5/1 میلی متر در کارخانجات تولید می شوند. ابعاد این مقاطع نیز بسته به مربعی یا مستطیلی بودن از 20*10 شروع شده و تا 50*50 ادامه دارد. جدول ابعاد این پروفیل ها در ادامه آورده شده است تا در زمان ثبت سفارش ابعاد متناسب با کاربرد را به راحتی انتخاب نمایید.

جمع بندی

در نهایت باید گفت پروفیل مبلی یکی از انواع محصولات سبک به شمار می آید که کاربردهای به سزایی را در صنایع مختلف به خود اختصاص می دهد. در واقع پروفیل مبلی به آن دسته از محصولاتی اطلاق می شود که در ساخت آن ها از ورق هایی با ضخامت کمتر از 2 میلی متر استفاده شود. سبک بودن این مقاطع سبب شده تا قیمت مقرون به صرفه ای را نیز به خود اختصاص دهند.

قوطی های مبلی نیز معمولاً از طریق 3 روش اصلی تولید می شوند و در سه جنس سیاه، گالوانیزه و آلومینیومی بیشتر در بازار موجود می باشند. از این رو خواص این مقاطع تماماً بستگی به متریال اولیه ای دارد که در ساخت آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای خرید پروفیل های مبلی بهتر است با یک مرکز تولیدکننده و فروش معتبر تماس بگیرید تا مواردی مانند جنس، متریال اولیه، ابعاد و وزن نیز متناسب با کاربرد نهایی و مد نظر شما انتخاب شوند.